Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuw voetbalshop.nl

29 juli 11:45  Beste leden, graag willen we jullie informeren over het volgende: Na een periode van 40 jaar, waarin onze leverancier van onze clubkleding Sport-Inn in Zuidwolde-Zwolle bestaat, maakt eigenaar Sander Bruins de overstap naar Voetbalshop.nl. Voetbalshop Zwolle is daarmee onderdeel van de Badge Groep welke is gevestigd in Woerden (Utrecht).  Reden voor deze overstap is onder andere dat Voetbalshop Zwolle hiermee alle artikelen van de belangrijke merken in voetbalschoenen en kleding kan blijven leveren en daarmee ons als club optimaal kan blijven ontzorgen. Eigenaar Sander Bruins is samen met zijn deskundige personeel het vertrouwde gezicht van Voetbalshop . Nu het voetbalseizoen (bijna) weer gaat beginnen kijkt Voetbalshop uit om een ieder lid van onze club weer te voorzien van onze clubkleding, voetbalschoenen en accessoires. Leden van onze vereniging krijgen 10% korting bij aankoop van (niet afgeprijsde) voetbalschoenen bij onze sponsor Voetbalshop in Zwolle en er ligt een gratis gym bag klaar voor iedere klant. (zolang de voorraad strekt) Voetbalshop Zwolle (Oude Vismarkt 4)  is 1 juli officieel geopend door 2 PEC Zwolle iconen; Albert van der Haar en Bram van Polen. Heb je nieuwe voetbalschoenen nodig of een mooie training set? Ga langs bij de vernieuwde winkel in Zwolle of bestel online op www.voetbalshop.nl !

15x gelezen

Even voorstellen #3: Alenge Bolembo

29 juli 10:00  ZZVV mag aan het begin van het aankomende voetbalseizoen weer heel wat nieuwe jeugdspelers begroeten. Maar liefst tien A-spelers maken de overstap van het jeugdvoetbal naar het seniorenvoetbal. Wie zijn zij eigenlijk? Hoog tijd om deze gloednieuwe ZZVV'ers nader aan jullie voor te stellen! Met vandaag: Alenge Bolembo.meer »

251x gelezen

Het nieuwe Feyenoord

26 juli 12:15  Maandag: iedereen maakt zich klaar voor een nieuwe (voetbal)week. Een mooi moment om je hart te luchten en dat is ook precies wat onze columnisten wekelijks doen. Met vandaag Niek Geers, over het nieuwe Feyenoord.meer »

210x gelezen

Even voorstellen #2: Randey Kuiper

22 juli 9:15  ZZVV mag aan het begin van het aankomende voetbalseizoen weer heel wat nieuwe jeugdspelers begroeten. Maar liefst tien A-spelers maken de overstap van het jeugdvoetbal naar het seniorenvoetbal. Wie zijn zij eigenlijk? Hoog tijd om deze gloednieuwe ZZVV'ers nader aan jullie voor te stellen! Met vandaag: Randey Kuiper.meer »

417x gelezen

Harkjes en helden  

19 juli 12:00  Maandag: iedereen maakt zich klaar voor een nieuwe (voetbal)week. Een mooi moment om je hart te luchten en dat is ook precies wat onze columnisten wekelijks doen. Met vandaag Martijn Reinink, over harkjes en helden.meer »

300x gelezen

Bloemetje voor JVZ!

17 juli 9:45  Het coronavirus heeft er in voetballend Nederland behoorlijk ingehakt. Zo ook bij Jeugd Voetbal Zuidwolde. Ondanks alle beperkingen heeft JVZ er in de coronaperiode alles aan gedaan om de voetballende jeugd in Zuidwolde zoveel mogelijk tegemoet te komen. Dat verdient een groot compliment! ZZVV ging langs bij voorzitter Erik Venema om hem als dank een bloemetje te overhandigen.meer »

231x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!