Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Persoonlijk (7): Alexander Spoelder

15 april 11:00  Het mooiste doelpunt ooit gemaakt, de favoriete club(s) in binnen- en buitenland en het leukste voetbalprogramma: alles komt voorbij in de rubriek 'Persoonlijk', waarin we iemand het hemd van het lijf vragen op het gebied van voetbal! Met deze week: Alexander Spoelder.meer »

207x gelezen

Kippenvel

12 april 8:45  Maandagochtend: iedereen maakt zich klaar voor een nieuwe (voetbal)week. Een mooi moment om je hart te luchten en dat is ook precies wat onze columnisten wekelijks doen. Met vandaag Martijn Reinink, die een volledig eigen invulling heeft van het voetbalcliché 'kippenvel'.meer »

292x gelezen

Persoonlijk (6): Sharon Dragt

8 april 11:00  Het mooiste doelpunt ooit gemaakt, de favoriete club(s) in binnen- en buitenland en het leukste voetbalprogramma: alles komt voorbij in de rubriek 'Persoonlijk', waarin we iemand het hemd van het lijf vragen op het gebied van voetbal! Met deze week: Sharon Dragt.meer »

425x gelezen

ZZVV on Tour; verslag en uitslag

5 april 20:00  De eerste editie van ZZVV on Tour stond afgelopen zaterdag op het programma. In de stralende zon vertrokken vijftien auto’s (met in totaal 45 deelnemers) om de route en de daarbij horende opdrachten zo goed mogelijk te volgen en uit te voeren. En met succes! ZZVV TV nam een kijkje achter de schermen en stuitte op veel vrolijke gezichten!meer »

302x gelezen

Een voetballer stopt nooit

5 april 9:00  Maandagochtend: iedereen maakt zich klaar voor een nieuwe (voetbal)week. Een mooi moment om je hart te luchten en dat is ook precies wat onze columnisten wekelijks doen. Met vandaag Bas Bulthuis over het héél langzaam ouder worden als voetballer.meer »

250x gelezen

5 vragen aan Klaas Mijnheer

3 april 10:00  'Iets meer voetbal? Graag!' De wens van Klaas is inmiddels half uitgekomen, er mag namelijk weer getraind worden op sportpark Woltingeslag. Daarnaast heeft Klaas nog een mooie tip voor de kijker van ZZVV TV! Bekijk het in de, voorlopig, laatste aflevering van 'Vijf vragen aan!'meer »

160x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!