Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

3 december een nieuwe ZZVV Inside!

29 november 15:30  Vrijdagavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ZZVV Inside! Dit keer schuiven Arjan Mulderij, Bas Bulthuis en Harro Stam aan bij presentator Niek Geers. De gehele aflevering is (inmiddels traditiegetrouw) LIVE te volgen via het YouTube-kanaal van ZZVV!

33x gelezen

ZZVV boekt ruime zege op SC Lutten

28 november 12:15  ZZVV 1 heeft een week na het mislopen van de eerste periodetitel veerkracht getoond door SC Lutten op eigen veld met 4-1 te verslaan. Door de zege staat de geelzwarte formatie van trainers Herman Schonewille en Marlon Kruis keurig op de tweede plaats in de Derde Klasse D en neemt het afstand van SC Lutten, dat momenteel derde staat met vijf punten achterstand op de Zuidwoldigers. Koploper SV Nieuwleusen had gisteren geen kind aan VV Hollandscheveld (5-1) en blijft soeverein koploper in de competitie.meer »


Voorbeschouwing ZZVV 1 – S.C. Lutten 1

26 november 12:00  De bloemen, en uiteraard de hartelijke felicitaties, gingen uiteindelijk richting Nieuwleusen! De ploeg uit Overijssel won thuis met 4-1 van directe concurrent Lutten en omdat koploper ZZVV niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel bij FC Klazienaveen ging de 1e periodetitel dus naar SV Nieuwleusen! Vitesse’63 won ruim bij rode lantarendrager Fit Boys en staat momenteel 4e op vijf punten van de koploper. Een plaats waar ook Hoogeveen nog kan belanden. Onderin vinden we CSVC en Fit Boys met slechts één schamel puntje.meer »

261x gelezen

17 december Pub-quiz in het clubhuis!

23 november 19:15  Vrijdagavond 17 december vindt er een heuse pub-quiz plaats in het clubhuis van ZZVV! Quizmasters Roald Schinkel en Arjan Mulderij hebben zeer leuke, verrassende én uitdagende vragen voor de deelnemende teams in petto! Je kunt je als team opgeven bij Elsemiek Weiland (06-83975506). Minimaal drie spelers per team, maximaal vijf. De kosten per persoon zijn slechts vijf euro! Jij doet toch ook mee? Geef je snel op! Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen is de kans aardig groot dat de pub-quiz (helaas) verzet moet worden. Wanneer dat het geval is wordt dat zo spoedig mogelijk gecommuniceerd richting alle deelnemende teams.

121x gelezen

Opbrengst statiegeld en collectebus naar Hersenstichting!

23 november 16:15  Afgelopen week is er bijna 100,- euro overgemaakt naar de Hersenstichting! Dit geld is afkomstig van statiegeld en het ingezamelde geld in de collectebus, die staat in ons mooie clubhuis. Al het verzamelde statiegeld en geld uit de collectebus wordt één keer in de zoveel tijd rechtstreeks door ZZVV overgemaakt naar de Hersenstichting. Jij gooit je lege flesje drinken toch ook in de daarvoor bedoelde prullenbak in het clubhuis?

44x gelezen

Gelijkspel onvoldoende voor ZZVV1 om periode te pakken

20 november 21:00  Het vlaggenschip van ZZVV heeft zaterdag net naast de eerste periodetitel gegrepen. In en tegen Klazienaveen werd het 1-1 tegen de plaatselijke FC. Dat was helaas niet voldoende, aangezien concurrent SV Nieuwleusen thuis met 4-1 van SC Lutten won. We feliciteren Nieuwleusen dan ook met de winst van de eerste periode.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!