Nieuws - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Seizoensafsluiting bij ZZVV!

25 mei 16:15  Wat kunnen we, vlak voor het einde van het seizoen, met heel de club terugkijken op een fantastisch jaar. Op alle (vak)gebieden is er fantastisch werk geleverd: voetbal, vrijwilligers, supporters én activiteiten. Aankomende zaterdag gaan we het jaar dan ook feestelijk afsluiten, want zo'n prachtige prestatie moét je wel vieren! meer »

254x gelezen

ALV 31 mei 2023

25 mei 15:30  Volgende week woensdag, 31 mei, staat er weer een Algemene Ledenvergadering op het programma. U bent hier als lid van ZZVV via de mail voor uitgenodigd. Vanaf 19:30 uur liggen de vergaderstukken ter inzage in ons clubhuis. De vergadering zelf begint om 20:00 uur, waar onder andere aandacht is voor een update wat betreft het (eventuele) fusietraject. We hopen u allen te mogen begroeten aankomende woensdag in het clubhuis! Bestuur ZZVV

115x gelezen

Dyon Bruins maakt overstap naar ZZVV

20 mei 10:00  De 22-jarige Dyon Bruins maakt aankomende zomer de overstap naar ZZVV. De linksbenige speler komt over van streekgenot VVAK, waar hij dit seizoen in het eerste elftal actief is. Bruins verdedigde, voordat hij de overstap maakte naar de senioren, het blauw van JVZ. Als linkspoot is Bruins inzetbaar op de gehele linkerflank. In zijn nog jonge loopbaan heeft Bruins al op al deze posities gespeeld. Bij VVAK speelt hij momenteel vooral linksvoor. Dyon, van harte welkom bij onze club! (Foto: website VVAK)

196x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV - FC Klazienaveen

19 mei 16:45  Namens het bestuur van voetbalvereniging ZZVV heten wij u van harte welkom op sportpark Woltinge-slag in Zuidwolde. Voor de ploegen in de 3e klasse D staan er nog twee speelrondes op het programma en zijn het voor de meeste teams stuk voor stuk uitzonderlijk spannende wedstrijden. Wat weten we zeker? ZZVV is kampioen en de geelzwarten zien we volgend jaar terug in de 2e klasse. FC Klazienaveen, momenteel tweede op de ranglijst, won de tweede periode en mag zich opmaken voor nacompetitievoetbal. De overige beslissingen vallen dus allemaal op de komende twee zaterdagen.meer »


Maurice Tinholt komend seizoen speler van ZZVV

5 mei 14:15  Maurice Tinholt (20) verruilt aankomend seizoen het geel-zwart van vv Alcides voor het geel-zwart van ZZVV. De jongeling, die op veel verschillende posities op het veld uit de voeten kan, speelde in de jeugd voor JVZ, waarna hij de overstap maakte naar FC Emmen. Via HZVV en dus vv Alcides, is Tinholt na de zomer weer terug op de plek waar het voetballen bij hem begon: Zuidwolde! Maurice, van harte welkom bij de club! (Foto: vv Alcides)

495x gelezen

ZZVV bekroont jubileumjaar met kampioenschap

1 mei 16:30  Zaterdag 29 april 2023 zal voor altijd de boeken van onze vlaggende archivaris Hans ten Hoopen in gaan als de dag dat ZZVV een geweldig jubileumseizoen bekroonde met de titel in de 3e klasse D. De 2-1 overwinning bleek genoeg om een onoverbrugbaar gat te slaan met de concurrentie. Toen vier weken geleden het 60-jarig jubileumfeest bruut verstoord werd door een thuisnederlaag tegen concurrent vv Hoogeveen zaterdag, leek het toch nog erg spannend te worden. Maar ZZVV herpakte zich, boekte drie knappe zeges op rij en ineens kon het ineen thuis tegen DKB al gebeuren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!