Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

ZZVV boekt ruime zege op SC Lutten

28 november 12:15  ZZVV 1 heeft een week na het mislopen van de eerste periodetitel veerkracht getoond door SC Lutten op eigen veld met 4-1 te verslaan. Door de zege staat de geelzwarte formatie van trainers Herman Schonewille en Marlon Kruis keurig op de tweede plaats in de Derde Klasse D en neemt het afstand van SC Lutten, dat momenteel derde staat met vijf punten achterstand op de Zuidwoldigers. Koploper SV Nieuwleusen had gisteren geen kind aan VV Hollandscheveld (5-1) en blijft soeverein koploper in de competitie.meer »


Voorbeschouwing ZZVV 1 – S.C. Lutten 1

26 november 12:00  De bloemen, en uiteraard de hartelijke felicitaties, gingen uiteindelijk richting Nieuwleusen! De ploeg uit Overijssel won thuis met 4-1 van directe concurrent Lutten en omdat koploper ZZVV niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel bij FC Klazienaveen ging de 1e periodetitel dus naar SV Nieuwleusen! Vitesse’63 won ruim bij rode lantarendrager Fit Boys en staat momenteel 4e op vijf punten van de koploper. Een plaats waar ook Hoogeveen nog kan belanden. Onderin vinden we CSVC en Fit Boys met slechts één schamel puntje.meer »

261x gelezen

Voorbeschouwing FC Klazienaveen 1 - ZZVV 1

19 november 12:15  Zaterdag 20 november 2021, speelronde acht en dus tijd voor de apotheose, het slotstuk, de Grande Finale, de beslissing! Wie gaat er vandoor met de 1e periodetitel in de 3e klasse D. Drie ploegen maken nog kans op deze ‘prijs’ te weten ZZVV, SV Nieuwleusen en Sportclub Lutten. De Zuidwoldigers zitten als koploper momenteel in de ‘drivers seat’ en reizen af naar Klazienaveen voor de lastige uitwedstrijd tegen de plaatselijke FC. De overige twee kanshebbers ontmoeten elkaar op sportpark Het Klaverblad in Nieuwleusen. Hoe spannend wil je het hebben! Andere interessante duels komende zaterdag zijn DVC Dedemsvaart – FC Ommen en in de onderste regionen de ontmoeting tussen BSVV en SVN’69.meer »

269x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV - SVBO

12 november 11:00  Geen competitievoetbal dit weekend maar bekervoetbal! Voor ZZVV betekend dit een thuiswedstrijd tegen SVBO, uitkomend in de 1e klasse F van het zondagvoetbal. De wedstrijd op het Zuidwoldiger kunstgras begint om 17 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Vincent Buitenhuis uit Rouveen.meer »

128x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV – CSVC

5 november 12:45  Met nog twee speelrondes voor de boeg nadert de 1e periode in de 3e Klasse D haar apotheose! En omdat Nieuwleusen de topper tegen Vitesse’63 in haar voordeel beslechtte (3-1) en ook ZZVV haar wedstrijd tegen Avereest won hebben zij op dit moment de beste papieren met 15 punten uit zes duels. Echter ook het nog ongeslagen Sportclub Lutten, vv Hoogeveen en Vitesse’63 zijn nog volop in de race voor deze eerste prijs van het seizoen 2021/2022. Al zitten zij voorlopig op het Vinkentouw! meer »

289x gelezen

ZZVV wint verdiend op bezoek bij Avereest

3 november 9:45  In de jacht op de eerste periode wachtte ZZVV op zaterdagmiddag 30 oktober een uitwedstrijd op De Balk. Daar de bespreking al in de kantine in Zuidwolde had plaats gevonden, kon bij aankomst het omkleden en daarna de warming-up meteen beginnen. Wat wel een tegenvaller was dat niemand had omgekeken naar de ballen en hesjes, die zouden nog in Zuidwolde liggen. Dus zag het ernaar uit dat het een warming-up werd met alleen maar warmlopen. Echter was oud Avereest dusdanig broederlijk dat het een aantal hesjes en ballen kon missen. Bespreking gehad, iedereen warm en scherp, tijd voor een mooie 90 minuten voetbal. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!