Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Vaccineren in het clubhuis ZZVV

3 maart 10:15  Maandag 1 maart was het dan zover, de cliënten van Cosis Steunpunt Bosscherhof uit Zuidwolde moesten hun 1e vaccinatie tegen het Corona virus halen. Omdat dit op hun woonlocatie niet gerealiseerd kon worden, moest er een andere locatie gevonden worden. Voetbal vereniging ZZVV bood hun clubhuis aan. Op deze locatie kon het prima plaatsvinden. Alhoewel het voor sommige cliënten best wel spannend was. Na de prik was dit over. Helemaal omdat ze van de hoofdsponsor van ZZVV een kopje koffie met wat lekkers kregen aangeboden. Wat fijn dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid zo hoog in het vaandel staat bij ZZVV. Namens de cliënten en begeleiding héél erg bedankt! Cosis Steunpunt Bosscherhof.

367x gelezen

ZZVV verlengt contracten trainers eerste selectie

12 januari 10:30  ZUIDWOLDE - ZZVV heeft de contracten van de trainers van de eerste selectie met een jaar verlengd. Zowel hoofdtrainer Herman Schonewille als assistent Marlon Kruis blijven nog een jaar verbonden aan de club. meer »

404x gelezen

Antwoorden Kerstquiz 2020

29 december 11:00  Beste voetbalvrienden, Hier zijn ze dan, de antwoorden van de Kerstquiz 2020! Er is fanatiek gereageerd op de quiz, waarvoor grote dank! Vooral vraag 26 bleek voor veel deelnemers een lastige kluif, maar ook de allereerste vraag van de quiz zorgde bij velen van jullie voor problemen. Niemand heeft de quiz helemaal foutloos ingevuld, maar vier deelnemers hadden slechts één foutief antwoord opgenomen in het antwoordenformulier: knap werk! Jullie ontvangen op korte termijn alle vier een leuke beloning! meer »

402x gelezen

ZZVV boekt knappe uitzege op Avereest

12 oktober 11:00  BALKBRUG - ZZVV heeft voor het eerst sinds 20 april 2019 een uitzege geboekt in de competitie. Toendertijd werd Bant met 2-0 verslagen, nu vertrok het met een 4-1 zege uit Balkbrug. meer »


ZZVV laat twee punten achter in Ommen

7 oktober 11:15  OMMEN - ZZVV is er niet in geslaagd de inhaalwedstrijd tegen OZC winnend af te sluiten. Het boog tot twee keer toe een achterstand om in een voorsprong maar gaf in de slotfase toch weer twee punten weg. Na negentig regenachtige maar qua voetbal heerlijke minuten werd de eindstand van 5-5 bereikt. meer »


Voorbeschouwing OZC Ommen - ZZVV

6 oktober 16:15  Dinsdagavond 6 oktober speelt ons vlaggenschip een inhaalduel in Ommen tegen OZC. De wedstrijd op sportpark Westbroek begint om 20 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Zagers uit Hardenberg. meer »

267x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!