Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Wedstrijd DVC - ZZVV

25 juni 11:00  Zaterdag 26 juni speelt ons eerste een oefenwedstrijd tegen DVC 1 in Dedemsvaart. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Publiek is door de afgeschafte maatregelen door het demissionaire kabinet weer welkom!

455x gelezen

ZZVV-TV; LATJE TRAP #6 - SV DE GEEL ZWARTEN

29 mei 9:30  PATS! Een bal op de lat levert in een wedstrijd vaak niet veel op, maar in de latje trap-competitie des te meer! Welk team beschikt over de beste traptechniek en weet het vaakst de lat te raken en daarmee de meeste punten binnen te halen? Met vandaag Roald, Sharon en de mascotte namens de supportersvereniging! meer »

643x gelezen

Vaccineren in het clubhuis ZZVV

3 maart 10:15  Maandag 1 maart was het dan zover, de cliënten van Cosis Steunpunt Bosscherhof uit Zuidwolde moesten hun 1e vaccinatie tegen het Corona virus halen. Omdat dit op hun woonlocatie niet gerealiseerd kon worden, moest er een andere locatie gevonden worden. Voetbal vereniging ZZVV bood hun clubhuis aan. Op deze locatie kon het prima plaatsvinden. Alhoewel het voor sommige cliënten best wel spannend was. Na de prik was dit over. Helemaal omdat ze van de hoofdsponsor van ZZVV een kopje koffie met wat lekkers kregen aangeboden. Wat fijn dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid zo hoog in het vaandel staat bij ZZVV. Namens de cliënten en begeleiding héél erg bedankt! Cosis Steunpunt Bosscherhof.

468x gelezen

ZZVV verlengt contracten trainers eerste selectie

12 januari 10:30  ZUIDWOLDE - ZZVV heeft de contracten van de trainers van de eerste selectie met een jaar verlengd. Zowel hoofdtrainer Herman Schonewille als assistent Marlon Kruis blijven nog een jaar verbonden aan de club. meer »

516x gelezen

Antwoorden Kerstquiz 2020

29 december 11:00  Beste voetbalvrienden, Hier zijn ze dan, de antwoorden van de Kerstquiz 2020! Er is fanatiek gereageerd op de quiz, waarvoor grote dank! Vooral vraag 26 bleek voor veel deelnemers een lastige kluif, maar ook de allereerste vraag van de quiz zorgde bij velen van jullie voor problemen. Niemand heeft de quiz helemaal foutloos ingevuld, maar vier deelnemers hadden slechts één foutief antwoord opgenomen in het antwoordenformulier: knap werk! Jullie ontvangen op korte termijn alle vier een leuke beloning! meer »

509x gelezen

ZZVV boekt knappe uitzege op Avereest

12 oktober 11:00  BALKBRUG - ZZVV heeft voor het eerst sinds 20 april 2019 een uitzege geboekt in de competitie. Toendertijd werd Bant met 2-0 verslagen, nu vertrok het met een 4-1 zege uit Balkbrug. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!