Nieuws - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Voorbeschouwing ZZVV - FC Klazienaveen

19 mei 16:45  Namens het bestuur van voetbalvereniging ZZVV heten wij u van harte welkom op sportpark Woltinge-slag in Zuidwolde. Voor de ploegen in de 3e klasse D staan er nog twee speelrondes op het programma en zijn het voor de meeste teams stuk voor stuk uitzonderlijk spannende wedstrijden. Wat weten we zeker? ZZVV is kampioen en de geelzwarten zien we volgend jaar terug in de 2e klasse. FC Klazienaveen, momenteel tweede op de ranglijst, won de tweede periode en mag zich opmaken voor nacompetitievoetbal. De overige beslissingen vallen dus allemaal op de komende twee zaterdagen.meer »


Maurice Tinholt komend seizoen speler van ZZVV

5 mei 14:15  Maurice Tinholt (20) verruilt aankomend seizoen het geel-zwart van vv Alcides voor het geel-zwart van ZZVV. De jongeling, die op veel verschillende posities op het veld uit de voeten kan, speelde in de jeugd voor JVZ, waarna hij de overstap maakte naar FC Emmen. Via HZVV en dus vv Alcides, is Tinholt na de zomer weer terug op de plek waar het voetballen bij hem begon: Zuidwolde! Maurice, van harte welkom bij de club! (Foto: vv Alcides)

495x gelezen

ZZVV bekroont jubileumjaar met kampioenschap

1 mei 16:30  Zaterdag 29 april 2023 zal voor altijd de boeken van onze vlaggende archivaris Hans ten Hoopen in gaan als de dag dat ZZVV een geweldig jubileumseizoen bekroonde met de titel in de 3e klasse D. De 2-1 overwinning bleek genoeg om een onoverbrugbaar gat te slaan met de concurrentie. Toen vier weken geleden het 60-jarig jubileumfeest bruut verstoord werd door een thuisnederlaag tegen concurrent vv Hoogeveen zaterdag, leek het toch nog erg spannend te worden. Maar ZZVV herpakte zich, boekte drie knappe zeges op rij en ineens kon het ineen thuis tegen DKB al gebeuren.meer »


Voorbeschouwing ZZVV - DKB

28 april 10:45  Namens het bestuur van ZZVV heten wij u van harte welkom op ons Sportpark Woltinge-slag in Zuidwolde. Zaterdag 29 april 2023, en voor de teams in de 3e Klasse D staat speelronde 23 op het programma. En het kan een hele bijzondere dag worden want mogelijk is aan het eind van de middag de kampioen bekend! Afgelopen zaterdag verloren zowel Hoogeveen als FC Klazienaveen hun wedstrijd en omdat ZZVV wèl de volle winst pakte kan vandaag de titel worden binnengehaald.meer »


ZZVV wint nipt bij Zuidlaren en ziet titelconcurrenten verliezen

24 april 12:15  Het koste enige moeite, maar ZZVV heeft afgelopen zaterdag een zeer zakelijke zege geboekt op bezoek bij FC Zuidlaren. De trotse koploper van de Derde Klasse D zag eveneens concurrenten vv Hoogeveen en FC Klazienaveen verliezen, waardoor het elftal aankomende zaterdag op eigen veld tegen DKB officieus kampioen kan worden.meer »


Voorbeschouwing FC Zuidlaren - ZZVV

22 april 10:30  Nog 5 wedstrijden! Nog vijf speelronden en het reguliere seizoen 2023/2023 zit er op. En het worden voor de meeste ploegen weken van de waarheid. In de onderste regionen is de spanning om te snijden want maar liefst negen (!) ploegen voelen het degradatiespook in meer of mindere mate in de nek hijgen. Meest in het oog springende wedstrijd is uiteraard de ontmoeting tussen Hollandscheveld en CSVC, de huidige nummers 13 en 14.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!