Nieuws - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Met de bus naar Apeldoorn!

Gisteren, 30 november 19:00  Aanstaande zaterdag, 2 december, speelt ZZVV een uitwedstrijd tegen gevallen profclub AGOVV. De club waar onder andere Dries Mertens, Nacer Chadli en Klaas-Jan Huntelaar de fijne kneepjes van het vak profvoetballer onder de knie kregen. ZZVV reist richting Apeldoorn met de bus en jij kan mee! De bus vertrekt vanaf het sportpark tussen 12:30 en 12:45 uur. In Apeldoorn wordt er om 15:00 uur afgetrapt. Kosten per persoon zijn 10,-. Opgave is niet nodig, maar: vol = vol!

32x gelezen

Onnodig verlies ZZVV tegen een gretig SV Epe

27 november 17:00  Met Sinterklaas voor de deur was het vandaag helaas ZZVV welke de cadeautjes weggaf aan een gretiger en dankbaar profiterende tegenstander uit Epe. De Epenaren kwam toch richting Zuidwolde met wat angst en waren achteraf zeer content met de kostbare driepunter die werd meegenomen.meer »


Voorbeschouwing ZZVV - sv Epe

25 november 10:45  Namens het bestuur van de Zuidwolde Zaterdag Voetbal Vereniging heten wij u van harte welkom op sportpark Woltinge-slag in Zuidwolde. We schrijven 25 november 2023 en dat betekent speelronde 9 voor de teams in de 2e klasse H. Zes interessante affiches! Koploper Hierden speelt thuis tegen de nummer 4, DOS Kampen. Ook Runner-up Unicum heeft een thuiswedstrijd, in Lelystad komt WVF uit Westenholte op bezoek. Een andere interessante ontmoeting is die tussen Heerde en AGOVV. Beide ploegen staan onderaan en hebben de punten hard nodig. Hatto Heim komt dit weekend niet in actie.meer »


Voorbeschouwing Hatto Heim - ZZVV

17 november 19:30  Speelronde zeven alweer voor de 13 clubs in de 2e klasse H en voor ZZVV betekend dat een uitwedstrijd tegen Hatto Heim. De ploeg uit Hattem verraste 14 dagen geleden vriend en vijand door titelkandidaat Unicum op het eigen sportpark met 3-2 te verslaan. Deze zege gaf de ploeg van trainer Jan Peter Jonkman geen vleugels want afgelopen zaterdag werd er met 4-2 verloren van Heerde. Op de ranglijst vinden we de geel-blauwen terug op een 10e plaat met “zeum uut zeum”.meer »


ZZVV wint met 2 - 0 na een zwaar bevochten strijd van Heerde

5 november 19:30  ZZVV nam het afgelopen zaterdag op tegen het nog steeds puntloze Heerde. Echter bleek gelijk dat de stand in de competitie weinig zei over de wedstrijd zelf. Heerde speelde voornamelijk op de counter en met heel veel strijd waardoor het voor ZZVV lastig was om kansen te creëeren. In de tweede helft is ZZVV voor het eerst trefzeker. Het hoge druk zetten beloont en resulteert diep op de helft van Heerde in balbezit voor ZZVV wat leidt tot een doelpunt. Na een zware strijd op het veld weet ZZVV in de 90ste minuut na een mooie aanval de 2 - 0 te maken wat ook de eindstand bleef.meer »


ZZVV verliest met duidelijke cijfers van vv Unicum

31 oktober 18:45  ZZVV moest het afgelopen zaterdag afleggen tegen één van de titelkandidaten, VV Unicum. Als snel werd duidelijk waarom de ploeg uit Lelystad titelkandidaat is. Binnen drie minuten schoot de aanvoerder van randje 16 een vrije bal in de verre kruising. Het eerste kwartier werd er fel gespeeld wat ook resulteerde in het uitvallen van Sven Cazemier. Na een duel met Teijsse moest hij het veld geblesseerd verlaten. Maurice Tinholt vervangt hem.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!