7921BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372535

Opstelling

ZZVV kon de slechte reeks niet beëindigen met een stunt tegen Unicum. De ploeg uit Lelystad was, net als de eerdere wedstrijd dit seizoen, toch echt te sterk voor de geel-zwarten. Waar het in de uitwedstijd na 3 minuten op achterstand kwam, was het op Woltingeslag nog een minuutje eerder raak voor de bezoekers. ZZVV werd meteen teruggedrongen en via een combinatie met de sterkte Jason Lenz kwam de bal voor de voeten van Ricardo Fransberg die de bal in de verre hoek krulde. En zo keek ZZVV als wel vaker in 2024 tegen een snelle achterstand aan. Even werd er weer gevreesd voor een kansloze 1e helft zoals in Lelystad, maar de ploeg van Hans Slender wist zich aardig te herpakken.

Zo vorderde de 1e helft verder met Unicum als betere ploeg, maar waren de beste kansen aan de andere kant. Max Vlasveld stuurde met een uitstekende pass Ger Luuk Pol weg. Pol deed vrijwel alles goed, maar faalde 1 op 1 met de sluitpost van Unicum. Niet veel later herhaalde dit stukje zich. De pass van Vlasveld was nu nog wat fraaier, maar helaas kon Pol de fraaie pass niet afronden. Unicum was voor rust nog erg dichtbij uit een corner. Via de kluts kon de bal uiteindelijk weggewerkt worden. Ruststand 0-1

Na rust werd het tempo nog wat opgeschroefd door het zeer ambitieuze Unicum. ZZVV werd al gewaarschuwd met een afgekeurde goal. Iets later lag de 0-2 alsnog in het netje. Na een corner kwam de bal bij centrale verdediger Derrin Wijdenbosch. Hij zette een actie in, bracht de bal prima voor en bij de 2e paal  werd zijn voorzet bekroont tot assist door de andere centrale verdediger Andy van Beveren. Enkele minuten later viel ook de 0-3. Een corner genomen door Dyllan Lanser viel precies in de verre winkelhaak. Na deze goal was het verzet wel gebroken en kwam ZZVV er niet meer aan te pas. In het vervolg van de wedstijd bleef Unicum aanvallen en kreeg het nog verschillende kansen. Jason Lenz maakte een kwartier voor tijd nog de 0-4 en daar bleef het ook bij.

Volgende week gaat ZZVV op bezoek bij VV Heerde. Hier wordt afgetrapt om 14:30.