Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

ZZVV TV in gesprek met Mark Dijkstra

1 oktober 11:15  Mark Dijkstra is leider en trainer van ZZVV 3. Daarnaast traint hij ook ZZVV 4, 35+, 45+ en ZZVV Vr1. Niek Geers sprak met deze multifunctionele trainer.meer »

208x gelezen

ZZVV-TV; LATJE TRAP #6 - SV DE GEEL ZWARTEN

29 mei 9:30  PATS! Een bal op de lat levert in een wedstrijd vaak niet veel op, maar in de latje trap-competitie des te meer! Welk team beschikt over de beste traptechniek en weet het vaakst de lat te raken en daarmee de meeste punten binnen te halen? Met vandaag Roald, Sharon en de mascotte namens de supportersvereniging! meer »

924x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV – FC Klazienaveen

17 september 19:30  Na 28 (!) weken zonder competitievoetbal gaat de bal dan zaterdag eindelijk weer rollen op de vele voetbalvelden in Nederland en zo ook in de 3e klasse D van de afdeling Noord van de KNVB. Op 7 maart gebeurde dat voor het laatst en waar iedere voetballiefhebber zich opmaakte voor een zinderend slot van het seizoen 2019/2020 liep het dus allemaal anders. Nu heeft terugblikken niet heel veel zin en het schetsen van prachtige, romantische en meeslepende vergezichten over de komende voetbaljaargang evenmin. Daarom houden we het bij iets wat met aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid gewoon doorgang zal vinden…..en dat is de 1e speelronde in de 3e klasse D.meer »

834x gelezen

Informatie voor ZZVV 3 en ZZVV 4

13 augustus 10:15  Na een lange periode waarin het voetballen een halt werd toegeroepen, staat nu eindelijk het nieuwe voetbalseizoen ook voor ZZVV 3 en ZZVV 4 weer voor de deur. Voor beide teams staat er één oefenwedstrijd en één bekerwedstrijd op het programma, voordat de competitie (ZZVV 3 is ingedeeld in de reserve 5e klasse en ZZVV 4 in de reserve 6e klasse) op 19 september van start gaat. meer »

582x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV - Nieuwleusen

8 november 11:30  De topper tegen Nieuwleusen werd met 2-0 een prooi voor Achilles 1894 waardoor de Assenaren nu met 3 punten verschil fier aan kop gaan in de 3e klasse D. CSVC kwam thuis tegen Hardenberg’85 niet tot winst, het werd 3-3. Hoogeveen lukte dat wel, zij het nipt, en dat betekend de blauwwitten momenteel tweede staan gevolgd door CSVC en Nieuwleusen. Het gat naar Sportclub Lutten, de huidige nummer 5, is maar liefst 6 punten en de ploeg van Jaap Scholing wordt in haar kielzog gevolgd door alle overige team met SVN’69 als rode lantaarndrager!meer »

1012x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV – vv Hoogeveen

24 oktober 11:00  We schrijven 26 oktober 2019 en op het programma staat speelronde 6 in de 3e klasse D. Omdat de gehele top 3 vorig weekend de volle winst binnenhaalde is er niet veel veranderd bovenin onze klasse. Onderin deed Klazienaveen goede zaken door in Nijeveen te winnen van SVN’69. Hollandscheveld won voor de tweede week op rij en stijgt ook met ‘stip’ naar plek 7. Achilles 1894 mag zaterdag in Klazienaveen proberen om voor de zesde keer op rij te winnen en runner-up Nieuwleusen speelt thuis tegen SCD'83. ZZVV ontvang thuis op sportpark Woltinge-slag vv Hoogeveen en de aftrap van deze derby is om 15 uur.meer »

821x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!