Nieuws - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

ZZVV 3 wint van FC Meppel 5

17 april 16:15  In de krochten van het Nederlandse amateurvoetbal speelt een team dat de eer van deze klasse hoog houdt. Een team waar zelfs vanuit het professionele circuit met een schuin oog de kunst wordt afgekeken, `hoe doen ze dat toch?’. Dat team is ZZVV3. Op 15 april van het jaar 2023 mochten zij aantreden tegen het op papier (en veld) zwakker geachte FC Meppel. Toch waren er ook in Meppel weer 11 bereidwilligen gevonden die het tegen beter weten in op wilden nemen tegen het sterrenensemble van ZZVV. De toeschouwers zullen tot in de lengte der jaren aan de kroegtafel vertellen ‘ik was er bij!’. Hoewel de heldendaden op het veld zich moeilijk in woorden laten vangen zal ik hier onder toch een poging doen.meer »


ZZVV 3 oefent op eigen veld tegen vv De Weide 7

22 maart 16:00  De slag bij Salamis, de tocht naar Chatham, de slag in de Baai van Matanzas en ZZVV3 – De Weide 7. Slagen die voor altijd in het collectieve geheugen van de Europeaan gegrift staan. Het vlaggenschip van de vereniging leverde deze slag op donderdag 16 maart op eigen bodem. Natuurlijk zagen we dat een enkeling was verhinderd en zodoende niet aanwezig kon zijn, verslaglegging is in die zin ook van wezenlijk belang. Ik zal maar gelijk van wal steken. meer »


ZZVV 3 rekent in eerste competitiewedstrijd op eigen veld af met M.S.C. 7

28 september 10:00  Na een (enigszins) verstoorde voorbereiding, waarbij ZZVV 3 tot afgelopen zaterdag geen wedstrijd heeft kunnen spelen, stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. De ploeg van trainer-coach Mark Dijkstra mocht het in de eerste speelronde van de Reserve 6e Klasse Noord (alias: de Kelderklasse) opnemen tegen MSC 7.meer »


Competitie-indeling ZZVV 3, ZZVV Zaal 1 en ZZVV Zaal 2 bekend!

15 augustus 10:00  We schrijven half augustus en ook ZZVV 3 en ZZVV Zaal 1 en 2 weten waar ze aan toe zijn: de competities van bovengenoemde elftallen zijn ingedeeld! ZZVV 3 blijft, zelfs als het uit speelt, in de meeste gevallen dicht in de buurt. Wel mag het elftal van trainer Mark Dijkstra dit seizoen op bezoek bij SC Genemuiden 6en Oldeholtpade 2: zo kom je nog eens ergens! ZZVV Zaal 1, de kampioen van vorig seizoen, treft in de nieuwe competitie zowel tweemaal HZVV als Hollandscheveld. ZZVV Zaal 2 zal aankomend seizoen acteren in de derde klasse. In deze klasse zitten ook twee teams van Elim, HODO en Noordscheschut. Onder de competitie-indeling staan tevens het bekerprogramma voor ZZVV 3, ZZVV Zaal 1 en ZZVV Zaal 3 vermeld.meer »

266x gelezen

ZZVV TV in gesprek met Mark Dijkstra

1 oktober 11:15  Mark Dijkstra is leider en trainer van ZZVV 3. Daarnaast traint hij ook ZZVV 4, 35+, 45+ en ZZVV Vr1. Niek Geers sprak met deze multifunctionele trainer.meer »

534x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV – FC Klazienaveen

17 september 19:30  Na 28 (!) weken zonder competitievoetbal gaat de bal dan zaterdag eindelijk weer rollen op de vele voetbalvelden in Nederland en zo ook in de 3e klasse D van de afdeling Noord van de KNVB. Op 7 maart gebeurde dat voor het laatst en waar iedere voetballiefhebber zich opmaakte voor een zinderend slot van het seizoen 2019/2020 liep het dus allemaal anders. Nu heeft terugblikken niet heel veel zin en het schetsen van prachtige, romantische en meeslepende vergezichten over de komende voetbaljaargang evenmin. Daarom houden we het bij iets wat met aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid gewoon doorgang zal vinden…..en dat is de 1e speelronde in de 3e klasse D.meer »

1234x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!