8181LP
HEERDE
tel. 0578-691298

Opstelling ZZVV 1

ZZVV kon de slechte reeks niet beëindigen tegen het lager geklasseerde VV Heerde. De ploeg uit Heerde was een maatje te groot voor de ploeg uit Zuidwolde die 1 van haar slechtste wedstrijden speelde in de 2e klasse-H en terecht met 2-0 verloor. Zodoende wist het voor de 7e keer op rij niet te winnen. Voor het laatst was er een winst partij uit bij SVI.

ZZVV begon redelijk goed aan de wedstrijd. In balbezit was het de eerste kwartier de betere ploeg. Veel kansen kwamen hier helaas niet uit. Een schuiver van Nick Vredenborg naast het doel kwam misschien nog wel het dichtst bij een doelpunt. Na deze openingsfase waarin ZZVV veel druk op de verdediging van Heerde kon zetten. Ging Heerde niet meer opbouwen en speelde het steeds meer de lange bal. Na 20 minuten werd Heerde voor het eerst gevaarlijk. Nick Wijenberg had een goede schuiver in huis, maar een dito redding was er van de goed keepende Sjors van der Weide. Daardoor leek de rust stand 0-0 te worden, echter dacht Heerde daar anders over. Vlak voor rust maakte het 1-0 na een rush van begin eigen helft leek Bryan Hegen op doel te schieten, echter hij gaf met zijn ‘schot op doel’ een perfecte voorzet op Daan Nijmeijer die de 1-0 maakte.

Na een donderspeech in de rust leek ZZVV met goede moed de rust uit te komen om een 1-0 achterstand goed te maken. Niks was minder waar. Waar ZZVV de wedstrijd nog goed begon was de tweede helft misschien nog matiger dan de eerste. Dit resulteerde in een terechte 2-0 nederlaag. Deze werd gemaakt door Dennis Calkhoven na een voorzet van Raoul Wijenberg.

Gelukkig heeft ZZVV 2 weken tijd om haar wonden te likken. Wil het echter nog punten gaan pakken in de 2e klasse-H zou het beter voor de dag moeten komen dan dat het afgelopen zaterdag deed. Over 3 weken ontvangt ZZVV Hatto-Heim.