8271CC
IJSSELMUIDEN
tel. 038-3327076

Opstelling ZZVV 1

Na een heel seizoen 4-3-3 te hebben gespeeld, moesten we noodgedwongen starten in een 3-4-3-opstelling. Dit omdat sommige jongens het nodig vonden om op wintersport te gaan. Laten we beginnen met een debutant aan de kant van ZZVV: Jordy Perdon (15 jaar). Toen eenmaal de wedstrijd startte, begon ZZVV slecht aan de wedstrijd. Zo kwam IJVV in de 13e minuut al op voorsprong door een schot in de korte hoek.

Nog geen 7 minuten later schoot ook IJVV de 2-0 binnen. Door een voorzet van rechts die via een volley de lange hoek werd ingeschoten. Even later kwam Nick Vredenborg via een dribbel nog een keer voor het doel, waar hij had moeten scoren en misschien wel had af moeten leggen. Gelukkig maakte Jovanni van Dijk een paar minuten later wel de aansluitingstreffer door de bal bij de tweede paal binnen te lopen. Ruststand 2-1.

Toen eenmaal de tweede helft begonnen was, was ZZVV op zoek naar de aansluitingstreffer. Maar waar ZZVV op zoek was naar die goal, scoort IJVV aan de andere de 3-1. Na wat kleine kansjes aan beide kanten werd nummertje vier in minuut 77 gescoord door IJVV. Zo heel veel gebeurde er het laatste kwartier ook niet meer. Invaller Tom Buijtendorp wist in minuut 90 nog een bal in te koppen. Eindstand 4-2.