Nieuws - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Klaas Mijnheer ook volgend seizoen trainer van ZZVV 2

2 maart 10:15  ZUIDWOLDE - ZZVV heeft het contract van Klaas Mijnheer met een jaar verlengd. Dit betekent dat de 61-jarige oefenmeester uit Dedemsvaart ook in het seizoen 2023/2024 aan het roer staat bij ZZVV 2. Mijnheer begint volgend seizoen aan zijn zesde jaar in 'Zuidwoldiger dienst'. De keuze om er nog een jaar aan vast te plakken was voor Mijnheer een gemakkelijke.meer »

270x gelezen

Finale kerstzaaltoernooi ZZVV 2 en ZZVV Zaal 1!

6 januari 10:15  Het Protos Weering Toernooi zit er voor ZZVV 1 helaas op. Het team van trainer Hans Slender en assistent Arjan Mulderij moest in de halve finale spijtig genoeg zijn meerdere erkennen in DZOH en Valthermond en haalde de finale dus niet. Desalniettemin hebben we allemaal genoten van het mooie, verzorgde spel van de heren in de zaal: een groot compliment, bedankt!meer »

255x gelezen

ZZVV 2 verliest met duidelijke cijfers van koploper Wolvega 2

9 november 16:00  Een week na het verlies tegen Groen Geel 3 ging ZZVV vol goede moed richting Friesland. De formatie van trainer Klaas Mijnheer en assistent Geert Bouwers waren er op gebrand punten mee te nemen naar Zuidwolde. Uiteindelijk verloor de ploeg uit Zuidwolde met ruime cijfers.meer »


ZZVV 2 wint op eigen veld verdiend van Drachtster Boys 3

9 oktober 11:15  Na een onnodige nederlaag vorige week tegen Urk 3 was het afgelopen zaterdag de taak aan ZZVV 2 om de drie punten in Zuidwolde te houden. In een thuiswedstrijd was Drachtster Boys 3 de tegenstander. Beide teams waren gebrand om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar ZZVV was degene die de rust bewaarde en de overhand had in de wedstrijd.meer »


ZZVV 2 weet in tweede competitiewedstrijd niet te winnen van Urk 3

3 oktober 7:15  Afgelopen zaterdag (1 oktober 2022) stond alweer de tweede wedstrijd van de competitie op het programma. Ditmaal was SV Urk 3 de geduchte tegenstander. ZZVV 2 wil graag de goede start van het seizoen voorzetten en begon daarom ook voortvarend aan de wedstrijd. In de eerste helft kwam ZZVV 2 daarom ook op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kon ZZVV 2 de voorsprong helaas niet behouden wat resulteerde na 90 minuten in een 2-1 eindstand.meer »


ZZVV 2 overtuigt in seizoensouverture tegen DZOH 2

25 september 12:00  Zaterdag 24 september 2022 betekende de start van de competitie voor het voetbalseizoen 22/23. Voor ZZVV 2 stond gelijk een pittige wedstrijd op het programma thuis tegen DZOH 2. De geelzwarten konden gelijk aan de bak om ervoor te zorgen dat de drie punten in eigen huis bleven. Het resultaat na 90 intensieve minuten was dan ook een 3-1 eindstand voor de equipe van trainer Klaas Mijnheer en assistent-trainer Geert Bouwers. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!