Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

ZZVV-TV; LATJE TRAP #6 - SV DE GEEL ZWARTEN

29 mei 9:30  PATS! Een bal op de lat levert in een wedstrijd vaak niet veel op, maar in de latje trap-competitie des te meer! Welk team beschikt over de beste traptechniek en weet het vaakst de lat te raken en daarmee de meeste punten binnen te halen? Met vandaag Roald, Sharon en de mascotte namens de supportersvereniging! meer »

643x gelezen

Technische staf tweede elftal verlengt

24 februari 11:15  Goed nieuws voor ons tweede elftal. Het technische trio bestaande uit Klaas Mijnheer, Jan Loovers en Geert Bouwers is ook het komende seizoen verbonden aan ZZVV. Na het kampioenschap in de tweede klasse in 2018/2019 volgde er een seizoen later een prachtige vijfde plaats in het niet volledig uitgespeelde debuutseizoen in de eerste klasse. Dit seizoen speelde het tweede nog maar drie wedstrijden waarin het twee punten haalde. We hopen natuurlijk dat ook ons tweede elftal volgend seizoen weer gewoon elke zaterdag zijn wedstrijden kan spelen, met dus het bekende trio aan het roer.

225x gelezen

Voorbeschouwing ZZVV – FC Klazienaveen

17 september 19:30  Na 28 (!) weken zonder competitievoetbal gaat de bal dan zaterdag eindelijk weer rollen op de vele voetbalvelden in Nederland en zo ook in de 3e klasse D van de afdeling Noord van de KNVB. Op 7 maart gebeurde dat voor het laatst en waar iedere voetballiefhebber zich opmaakte voor een zinderend slot van het seizoen 2019/2020 liep het dus allemaal anders. Nu heeft terugblikken niet heel veel zin en het schetsen van prachtige, romantische en meeslepende vergezichten over de komende voetbaljaargang evenmin. Daarom houden we het bij iets wat met aan waarheid grenzende waarschijnlijkheid gewoon doorgang zal vinden…..en dat is de 1e speelronde in de 3e klasse D.meer »

711x gelezen

ZZVV heeft de selecties voor het nieuwe seizoen rond

15 april 10:45  In afwachting van hoe en wanneer het nieuwe voetbalseizoen gaat starten, heeft voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde de selecties voor het nieuwe seizoen alvast rond. Bij ZZVV vallen ZZVV 1 (3 e klasse zaterdag) en ZZVV 2 (reserve 1 e klasse zaterdag) onder de noemer “selectieteams”. Waar eerder al melding werd gemaakt van het aanblijven van de trainers en begeleiders van beide elftallen, is er nu ook duidelijkheid over de spelersselecties.meer »

1511x gelezen

Effectief ZZVV 2 voor rust al langs Be Quick 1887 2

11 maart 10:30  HAREN – Het was afgelopen zaterdagavond een prachtig gezicht; ZZVV 2 werkte haar competitiewedstrijd namelijk af in het karakteristieke stadion Esserberg van traditieclub Be Quick 1887. Het jonge beloftenelftal van trainer Klaas Mijnheer, leider Jan Loovers en assistent Patrick Scholing wist er zelfs het duel met tegenstander Be Quick 1887 2 winnend af te sluiten. ZZVV 2 was behoorlijk effectief tijdens deze avondwedstrijd; het scoorde maar liefst zes doelpunten. Eindstand van het duel was: 2-6.meer »


ZZVV 2 laat na rust geen spaan heel van The Knickerbockers 4

17 februari 11:15  ZUIDWOLDE – Terwijl de overige teams van ZZVV en jeugdafdeling JVZ niet in actie kwamen afgelopen zaterdag, kwam ZZVV 2 dat wel. Zij ontvingen het vierde elftal van de studenten van The Knickerbockers uit Groningen. De gasten kwamen als rode lantaarndrager op bezoek in Zuidwolde en bleven dat ook. ZZVV 2 was namelijk met maar liefst 8-2 te sterk voor de Groningers. De ruststand 2-2 deed niet vermoeden dat ZZVV 2 op weg was naar een monsterscore, maar niks bleek minder waar. Grote man aan de kant van de thuisploeg was Michael ter Wal; de creatieve linkspoot scoorde zelf drie doelpunten en bereidde er twee perfect voor. Ook linkervleugelverdediger Stef Kloeze deed deze middag een aardige duit in het zakje; Kloeze maakte twee doelpunten en gaf een assist.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!