HOOGEVEEN
tel. 0528-275361

Opstelling ZZVV 2

Op een koude dag, met sneeuw, moest het tweede van zzvv aantreden in Hoogeveen tegen vv de Weide.

Om 11:00 verzamelde de ploeg van trainer Klaas Mijnheer en leider Geert Bouwers op het complex van ZZVV. De mannen gingen naar boven waar de wedstrijdbespreking plaatsvond. Een basisplaats voor Sander Beuving in de spits. Of toch niet? Sander dacht even dat het zondag was en lag om 11:00 nog in bed. Daar ging zijn basisplaats. Na de bespreking was er nog een nieuwtje. Jelle Verburg gaf aan dat dit zijn laatste wedstrijd was in het tenue van ZZVV. Bedankt voor alles Jelle.

De ploeg vroeg zich nog af, zou deze wedstrijd wel doorgaan? Het sneeuwde lichtelijk en de temperatuur was onder de 0 graden. Eenmaal aangekomen bij De Weide kregen we te horen dat de wedstrijd gewoon plaats ging vinden. Tijdens het omkleden kwam ineens de vraag: Waar is Julian Hoorn eigenlijk? Wat bleek, die was nog even langs huis gereden om een dekentje op te halen. De wedstrijd ging beginnen en de twee ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagt. Tot dat plots ineens nota bene Marco Kikkert de thuisploeg op een 1-0 voorsprong schoot. 10 minuten later, veroverde ZZVV de bal door goed druk zetten op de achterhoede van De Weide, en kwam de bal voor de voeten van Micheal, hij. Schoot op de keeper waarna de bal belanden bij Jordi Booij (Dimitri Bulykin), die schoof keurig binnen. 1-1. De wedstrijd ging weer rustig door tot de bal weer voor de voeten kwam bij een speler van De Weide, 2-1.

ZZVV drukte door, een schot van buiten de 16, die compleet verkeerd geraakt werd, kwam terecht bij Stef, die draaide om en schoof binnen. 2-2. Overigens had de scheidsrechter Nederland -  Argentinië gekeken de dag ervoor, want die deelde kaarten uit alsof het niks was. Het was rust, de mannen gingen theedrinken, en kwamen tot de conclusie dat ze hier absoluut geen punten hoeven te laten liggen. De tweede helft ging gelijk op, wat kansjes heen en weer maar echt gevaarlijk werd het niet. Helaas viel in de slotseconde van de wedstrijd de 3-2 , op onnodige wijze, voor De Weide. ZZVV trapt af, maar de scheids fluit 3 keer.

Helaas, geen punten mee naar Zuidwolde, wel tijd voor de winterstop.