Mannen beker reserve poulefase Groep 1 04

7814RT
EMMEN
tel. 0591-648791

Opstelling ZZVV 2

Emmen- Afgelopen zaterdag stond er voor ZZVV 2 zijn tweede bekerwedstrijd op het programma. Drenthina 2, uit Emmen was de tegenstander. Na een wedstrijdbespreking waar Sander ‘De Beuf’ Beuving nog ontbrak. De verdediger had zich wat verkeken op de tijd ( laten we het daar op houden). Vertrok de ploeg richting Emmen. ZZVV 2 was erop gebrand om te winnen na het verlies van vorige week tegen HZVV.

Stipt 12:00 floot de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd, na een kleine tien minuten kreeg de thuisploeg een grote kans. Na instappen van de verdediging kwam de nummer 7 van Drenthina een-op-een met de keeper. Hij omspeelde de keeper en vergat af te maken op leeg doel. De bal ging voorlangs. ZZVV was hierna scherp en begon te voetballen, met goed combinatiespel speelde Donny de bal naar Micheal die ‘pompte’ hem van buiten de 16 snoeihard in de rechteronderhoek 0-1. ZZVV speelde de bal achterin rond en probeerde een vrije man te vinden op het middenveld, de bal ging naar een middenvelder die de bal met een mooie diagonale trap naar Ger Luuk trapte. Ger Luuk gaf hard over de grond voor op Jordy die zich niet bedacht en de bal kiezelhard onderkant lat binnenschoot. Na een klein half uur stond het 0-2. Kort hierna maakte verdediger Niek een overtreding op ongeveer 35 meter van de goal. De scheids floot en de Emmenaren namen de vrije trap snel waar ZZVV niet aan het opletten was. De thuisploeg kwam met meerdere aanvallers op de goal af maar wisten niet te scoren. Keeper Twan kon het schot pareren. Kort hierna floot de scheids voor de thee. Rust.

Na de thee begonnen ZZVV 2 en Drenthina 2 aan de tweede helft. De thuisploeg begon meer druk te zetten op de verdediging en ZZVV 2 had hier de nodige moeite mee. ZZVV 2 kwam slordig uit de kleedkamer en een kleine 10 minuten na rust ging het mis. Na een verloren duel kwamen de wit groene shirts op Twan af. De spits van Drenthina legde af en de andere spits miste dit keer niet op leeg doel. 1-2. Het spel van ZZVV bleef slordig. Veel bal verlies en onnodige lange ballen leverde de Zuidwoldigers niks op. Bij een aanval van Drenthina maakte verdediger Jarno een correcte tackle, echter greep hij gelijk naar zijn hamstring en gaf hij een wissel aan. Stef Kloeze kwam – na lang blessureleed – het veld in. Tien minuten later nog een wissel, Sander kwam het veld in voor Julian die trouwens een prima wedstrijd speelde. Rond de 75e minuut maakte Drenthina een fout achterin, Jordy profiteerde hiervan. De spits twijfelde niet en schoot de bal door de benen van de keeper de goal in, 1-3. Kort hierna zette Michael met een keurige steekpass Randy een-op-een met de keeper. Randey schoot de bal klinisch in de rechteronderhoek, 1-4. Wat ook de eindstand is gebleven.

ZZVV 2 kijkt terug op een goede laatste bekerwedstrijd in Emmen. Over twee weken begint ZZVV 2 thuis tegen DZOH 2 met de competitie. Tot dan.