ZZVV 1 pakt zege in eerste competitiewedstrijd bij terugkeer in de Tweede Klasse - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZZVV 1 pakt zege in eerste competitiewedstrijd bij terugkeer in de Tweede Klasse

FC Horst 1

0 - 1

ZZVV 1

Competitie

2e klasse H

Datum

23 september 2023 14:30

Scheidsrechter

mevr J.T.G. Vermeer

Accommodatie

Sportpark De Adelaar
Buitenbrinkweg 70
3853LZ
ERMELO
tel. 0341-556236

Opstelling ZZVV 1

ZZVV speelde afgelopen zaterdag haar eerste wedstrijd in de nieuwe Tweede Klasse H, uit in Ermelo. Vlak voor het begin van de wedstrijd viel er een hevige plensbui uit de lucht, waar beide teams wat moeite mee leken te hebben. De bal glijdt met veel snelheid over het veld waardoor spelers een paar stapjes te kort komen.

De eerste kans in de wedstrijd is voor ZZVV. In de twintigste minuut valt de bal een beetje uit de kluts voor de voeten van Ger Luuk Pol. Helaas wordt zijn poging geblokt en gepromoveerd tot een hoekschop. Vijf minuten later ontstaat er een klein opstootje omdat Wouter Marinus een klein beetje doorloopt op de aanvoerder van FC Horst, die het daarna nodig vond om de confrontatie om te zoeken. Beide ontvangen hierna de gele prent.

Twee minuten voor rust anticipeert Wouter goed op een bal, waarna hij met een fantastisch balletje buitenkant voet Maurice Tinholt bereikt. Tinholt kapt op zijn beurt zijn directe tegenstaner uit en schiet met links in de verre hoek:0-1. Vanuit de aftrap die volgt krijgt FC Horst een grote kans op de gelijkmaker, maar gelukkig verdedigt Sjors van der Weide goed zijn goal.

In minuut 59 speelt Max Bosscher Maurice Tinholt in, die Sven Cazemier naast zich ziet lopen. Sven krijgt de bal mee in de loop, maar stuit helaas om de doelman van FC Horst. De laatste tien minuten van de wedstrijd zijn aangebroken. FC Horst voert de druk aardig op en krijgt hier en daar wat kleine kansen. ZZVV moet wat achteruit en krijgt vanuit de counter nog wel een kans. Vincent Hulst geeft de bal voor en die komt voor de voeten van Paul Bos. Zijn poging komt helaas terecht in handen van de doelman.

Minuut 95, einde wedstrijd! ZZVV wint in Ermelo met 0-1 van FC Horst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!