ZZVV wint met 2 - 0 na een zwaar bevochten strijd van Heerde - Voetbalvereniging ZZVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ZZVV wint met 2 - 0 na een zwaar bevochten strijd van Heerde

ZZVV 1

2 - 0

Heerde 1

Competitie

2e klasse H

Datum

4 november 2023 15:00

Scheidsrechter

B. Kaya

Accommodatie

Sportpark Woltingeslag
Sportlaantje 4
7921BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372515

Opstelling

ZZVV nam het afgelopen zaterdag op tegen het nog steeds puntloze Heerde. Echter bleek gelijk dat de stand in de competitie weinig zei over de wedstrijd zelf. Heerde speelde voornamelijk op de counter en met heel veel strijd waardoor het voor ZZVV lastig was om kansen te creëeren. In de tweede helft is ZZVV voor het eerst trefzeker. Het hoge druk zetten beloont en resulteert diep op de helft van Heerde in balbezit voor ZZVV wat leidt tot een doelpunt. Na een zware strijd op het veld weet ZZVV in de 90ste minuut na een mooie aanval de 2 - 0 te maken wat ook de eindstand bleef.

ZZVV bepaalde voornamelijk het spel in de eerste helft en zette hoog druk op de helft van VV Heerde. Dit resulteerde in de zeventiende minuut tot de eerste mogelijkheid. Door een te korte pass terug op de doelman komt Ger Luuk 1 op 1 te staan, maar de bal schuift net langs de verkeerde kant van de paal 

Maurice Tinholt verovert de bal op randje zestien van VV Heerde waardoor hij door kan lopen en vervolgens de bal bij de tweede paal neer legt, waar Jovanni Van Dijk staat en hem binnen glijdt: 1-0.

In de veertigste minuut wordt VV Heerde voor het eerst echt gevaarlijk uit de counter. De spits komt door een geweldige pass 1 op 1 te staan met Sjors van der Weide die rustig blijft en een hand tegen de bal aan weet te krijgen op de inzet van de spits. Dit resulteerde slechts in een corner waar niks uitkwam. 

In de 75e minuut stuurt Nick Vredenbrog op het perfecte moment Jovanni van Dijk weg met een geweldige steekbal. Jovanni van Dijk kan alleen op de doelman af maar wordt (onterecht) afgevlagd.

In de negentigste minuut na, een zwaar bevochten strijd, is het Max Bosscher die 1 op 1 op de keeper af mag gaan na wederom een geweldige steekpass van Nick Vredenborg. Dit keer blijft de vlag omlaag en stift Max de bal beheerst als een echte spits over de doelman van VV Heerde heen voor de eindstand: 2-0. 

Al met al een verdiende overwinning voor ZZVV.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!