7958SL
KOEKANGE
tel. 0522-451763

Opstelling ZZVV 1

Op een grijze dag waar de zon voor 10 minuten bijna het enige lichtpuntje van de middag was weet ZZVV te winnen van Vitesse '63. de intenties van Vitesse '63 waren meteen duidelijk. De pot dicht houden en gevaarlijk worden via de counter. De openingsfase van de wedstrijd was voor de bezoekers uit Zuidwolde, maar tot kansen kwam het niet op het lastig bespeelbare veld in Koekange. De eerste grote kans was voor de thuisploeg na een inschattingsfout van de keeper van ZZVV. Aron Wester wist de bal over de keeper heen te schieten, echter kon Matthijs Capellen de bal voor de doellijn onderscheppen. ZZVV was gewaarschuwd!

Na een half uur kreeg ZZVV een corner welke gevaarlijk ingebracht werd. De keeper van Vitesse '63 wist de bal niet goed weg te werken, waarna via een scrimmage de bal voor de voeten van Janou van Veen kwam die hem resoluut afronde. Nog geen enkele minuten later wist ZZVV na een snelle omschakeling Janou van Veen te bereiken die vanaf rand 16 kon afdrukken. Wederom zag de keeper van Vitesse '63 er niet goed uit en belande de bal in het doel. Het laatste kwartier was voor de thuisploeg die een paar keer gevaarlijk kon worden, maar dit niet om kon zetten in doelpunten. Zo gingen beide ploegen de kleedkamer in met een 0-2 tussenstand. Na rust was er meteen een grote kans voor ZZVV via de, goed spelende, Janou van Veen die de bal in het zijnet schoot. Vervolgens gebeurde er weinig en kabbelde de wedstrijd verder. Vitesse '63 wat niet kon en ZZVV die geen gebruik maakte van de ruimtes die er wel lagen.

Helaas ontbrande de wedstrijd in het laatste kwartier en werden er meerdere forse overtredingen door Vitesse '63 gemaakt waar de wedstrijd niet naar was. ZZVV liet zich niet van de wijs brengen en voetbalde de wedstrijd uit om de belangrijke 3 punten mee naar Zuidwolde te nemen en blijft het koploper. Vitesse '63 zag zijn concurrenten winnen en staat nu op de laatste plaats. Volgende week wacht voor ZZVV de thuiswedstrijd tegen CSVC. Dit is de derby tussen de schoonbroers Bas Bulthuis (leider ZZVV) en Marco Reitsma (trainer CSVC). Tot volgende week!