7921BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372535

Opstelling

Zaterdag 30 april speelde ZZVV 1 op een bewolkt maar niet te koud en niet te warme dag zijn thuiswedstrijd tegen Fit Boys 1. ZZVV, dat nog steeds de tweede plaats in de 3e klasse D beschermt, komt uit tegen de hekkensluiter van de competitie. ZZVV, dat na vorige week wat goed te maken had na de 0-0 tegen CSVC, liet gelijk zien dat ze volle bak vooruit wilden voetballen. Na een redelijk slordig begin kwam ZZVV er in de 13e minuut uiteindelijk goed uit na een mooie aanval die over verschillende schijven uiteindelijk bij Paul Bos terecht kwam die op zijn beurt Jovanni van Dijk wegstuurde. Van Dijk maakte vervolgens oog in oog geen fout tegenover de doelman van Fitboys.

ZZVV bleef na de 1-0 vrolijk doorgaan. Jarno van den Boomen stuurde Joël Huiskes de 16 meter in, die vervolgens de bal keurig teruglegde op Jovanni van Dijk. Van Dijk schoot de bal vervolgens in de verre hoek en zette zo de 2-0 op het scorebord. Het spelbeeld veranderde niet en de thuisploeg bleef opzoek naar meer treffers. De derde treffer kwam na 36 minuten voetballen op het scorebord. Joël Huiskes nam de hoekschop en die kwam in de scrimmage terecht bij Paul Bos, die vandaag zijn 150e competitieduel speelde in het 1e van ZZVV hij nam de bal op de pantoffel en schoot raak. Fit Boys, dat er niet aan te pas kwam, moest toekijken hoe ZZVV de bal rond bleef spelen op zoek naar de vierde treffer. Die vierde treffer viel dan ook drie minuten later. Huiskes wist Van Dijk met een schitterende steekbal vrij te spelen en laatstgenoemde moest zich helemaal strekken om de bal langs de keeper te krijgen. Van Dijk slaagde daarin en maakte daarmee zijn derde van de middag en zorgde ervoor dat ZZVV met 4-0 de rust in ging.

De thuisploeg kwam de kleedkamer uit met de intentie om de dubbele cijfers te bereiken, daarvoor moest er natuurlijk nog wel het een en ander gebeuren. De thuisploeg zette zijn goeie doen voort en na negen minuten spelen in de 2e helft stond de 5-0 op het scorebord. Nick Vredenborg speelde zich vrij in de zestien meter en deed een poging die hij jammer genoeg op de lat zag vallen. Paul Bos stond als een echte spits op de goede plek en kon de rebound simpel in tikken en maakte daarmee zijn 78e treffer voor het vlaggenschip van ZZVV. Amper tien minuten later was het weer raak. Bram Otten, die goed het overzicht hield, speelde de bal over twee verdedigers heen naar Van Dijk die op zijn beurt de keeper in de korte hoek verschalkteen de 6-0 binnenschoot.

Even later leek Bram Otten zelf een doelpunt te maken, maar hij wist de bal niet langse de doelman van Fit Boys te krijgen. Joël Huiskes lukte dat in de rebound wel: 7-0. Een dik kwartier later bediende diezelfde Huiskes de ingevallen Randey Kuiper op maat en de jongeling maakte zijn eerste competitietreffer voor ZZVV 1. Het slotakkoord was voor ropschutter Jovanni van Dijk, die een afgeslagen hoekschop van Nick Vredenborg tot doelpunt promoveerde. Zo won ZZVV 1 zaterdag vrij gemakkelijk van Fit Boys en kan het zich opmaken voor het treffen met BSVV, dat volgende week op het programma staat. ZZVV speelt dan wederom thuis, om 15.00 uur: graag tot dan!